Veysefendi İlkokulu
RABİA ANA MAH. DEVECİ SK. VEYSEFENDİ İLKOKULU NO 2 YAKUTİYE / ERZURUM

VİZYON

Öğrencilerimizin mutluluğunu ve ruhsal gelişimini ön planda tutarak ; Onları, Milli Eğitimin genel ve özel amaçları doğrultusunda Türk Milletinin milli,manevi ve kültürel değerlerini benimseyen;Milletini ve tüm insanlığı seven ; ailesine,toplumuna ve vatanına bağlı; Ahlaklı, özgüven ve sorumluluk sahibi;Ufku geniş,işbirliğine önem veren,araştıran,bilgi edinme yöntemlerini öğrenerek bunu toplumsal faydaya dönüştürebilen,etik değerlere sahip,evrensel kültürleri özümsemiş,öğrenci odaklı evrensel gelişim ve değişimleri eğitim sistemine yansıtabilen,çağdaş eğitim teknik ve yöntemlerini kullanan,problem çözmeye yönelik eğitim veren,yarının teknoloji toplumuna şimdiden hazır ‘BİZ’ ruhunu taşıyan bireyler olarak yetiştirmektir.

MİSYON

Okulunda, istekle ve güler yüzle çalışan öğretmenlerin eşliğinde önce insan anlayışından yola çıkarak hazırlanan ´sınıf sistemi´ne dayanan en fazla 20 kişilik sınıflarda güçlü bir kimliğe sahip, başarıyı hedefleyen, aydın, katılımcı, toplum tarafından takdir edilen, Türk kimliğine sahip olduğu kadar dünya vatandaşı niteliklerine sahip, hoşgörülü, ahlaklı gençler yetiştiren ve yapmış olduğu çalışmalarla örnek ve önder olan bir kurum olmak

Öğretim Şekli :Tekli

Tekli